RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS

IZGLĪTĪBA

KULTŪRA

SPORTS

INTEGRĀCIJA

KATALOGS

9. vides objektu festivāls "Ziemassvētku egļu ceļš"

No 7. decembra, rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apskatīt festivāla “Ziemassvētku egļu ceļš” 39 vides mākslas darbus – Ziemassvētku egles, kas apmeklētājus pārsteigs ar neierastām formām, interesantām mākslinieku idejām un objektu īstenošanā pielietoto materiālu daudzveidību. 

Festivāla laikā, no 7. decembra līdz 2019. gada 13. janvārim, Rīgā būs redzami gan šogad tapuši 18 jauni vides objekti, gan jau iedzīvotāju iemīļoti, iepriekšējos gados veidoti darbi. Oriģinālus darbus, radītus speciāli festivāla norisei, piedāvā kā profesionāli mākslinieki un Latvijas Mākslas akadēmijas studenti, tā arī radošā sabiedrība un uzņēmēji. Šajā festivālā process un rezultāts ir vienlīdz nozīmīgi.

Tīmekļa vietnē www.eglufestivals.lv pieejama informācija par festivāla “Ziemassvētku egļu ceļš” objektiem, vēsturi, īstenotājiem, kā arī mākslas darbu apraksti.

Festivālu „Ziemassvētku egļu ceļš” atbalsta Rīgas dome, to organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju.